Noutăți

2000 de semnături în susținerea lui Sergiu Tofilat!

 

În cele 4 zile de când echipa lui Sergiu Tofilat colectează semnături pentru înaintarea lui drept candidat la funcția de primar, s-a reușit colectarea a 2000 de semnături din cele cel puțin 10 000, precum cere Comisia electorală centrală pentru candidații independenți. Echipele de voluntari sunt pe străzile Chișinăului unde obțin în mod legitim susținerea chișinăuienilor pentru Sergiu sub forma de semnături.

echipa de voluntari în preajma C.C. UNIC

 

În zilele ce urmează, echipele de voluntari se vor afla în preajma C.C. Gemeni, C.C. Unic, Piața “Dokuceaev”, Parcul “Afgan”. Detaliile despre procesul de colectare pot fi găsite aici. Rugăm insistent persoanele care doresc să semneze, să aibă cu ei buletinul de identitate, de altfel, susținerea prin semnătură nu va fi posibilă.

Sergiu alături de un voluntar a echipei în preajma C.C. Gemeni

Sâmbătă (14 Aprilie), de la 13:00 la 19:00 ne găsiți pe bld. Ștefan cel Mare lângă centrul comercial Gemenii (între str. Pușkin și Poștă) și în zona magazinului UNIC.

Duminică (15 Aprilie) de la 11:00 la 19:00 vom fi la intersecția străzilor Șos. Hâncești și Dokuceaev la Telecentru și la Parcul “Afgan” de pe bld. Moscova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *