Despre

RS8_3686
RS8_3703

Cine de fapt este Sergiu Tofilat?

Om care emană inspirație în jurul său, luptător aprig pentru dreptate și echitate. Fără trecut politic. Implicarea actuală într-o mișcare politică a fost cauzată de lipsa de alternative reale pentru aceste alegeri. Joacă bowling, susține Zimbru Chișinău și Manchester United. Mereu spune lucrurilor pe nume, în orice circumstanță și context.

Cine este Sergiu Tofilat?

34 ani, economist. Expert în energetică și finanțe. Candidat independent pentru funcția de Primar al Municipiului Chișinău. Locul de muncă - Președinte al Comunității pentru advocacy şi politici publice „WatchDog.md”.

 

 

 

Despre campanie

Campania candidatului independent, Sergiu Tofilat este desfășurată de către o echipă ce lucrează în condiții voluntare și altruiste. Finanțarea candidatului este asigurată prin donații directe, alte modalități de susținere vor urma. Bugetul campaniei este unul limitat, fapt care ne obligă să fim eficienți și efectivi în managementul resurselor.

Echipa lui Sergiu

Această listă nu prezintă informația integrală despre membrii echipei, doar câțiva din ei fiind prezentați. Urmează actualizări

Valeriu Pașa

Purtător de cuvânt

VIctoria Laur

Membru a staff-ului electoral

Victor Parlicov

Membru al staff-ului electoral

Nicolae Anton

membrul staff-ului electoral